- oplevelser i kunst, kultur og natur

Attraktioner på Vestegnen

- oplevelser i kunst, kultur og natur

Attraktioner på Vestegnen

 

 

Få overblikket over de mange attraktioner og oplevelser der venter dig på Vestegnen. Vi har skabt overblikket, så du i ro og mag kan se, hvad du kan opleve på Vestegnen.

Der er noget for enhver smag: om du er til finkultur eller mere folkelige oplevelser, om det er naturen eller kulturen, der trækker, eller du er mere interesseret i historien og livets gang, så kan du få apetitten stillet lige her.

Historie i Middelalderlandsbyen

En rig historie

Vestegnen er et ungt bymiljø, men der er masser af historie og ikke mindst masser af historier, der venter på at blive opdaget og fortalt. Du kan gå på opdagelse på de lokale kulturhistoriske museer, besøge historiske steder eller opleve historien på egen krop i middelalderlandsbyen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vallensbæk Mose

Naturoplevelser på Vestegnen

Naturen lever på Vestegnen. Intet andet sted i Danmark finde du så meget urbant natur samlet på et sted. Strandparken fra 1978 og Vallensbæk Mose er begge pragteksemplarer på vellykket urban natur. Det bedste ved det hele er, at det er nemt at komme frem på cykel via de mere end 200 km cykelsti.

 

Vestegnen på Facebook

Ishøj Byhave

Parker

Parker er steder, hvor man kan slappe af og fordybe sig i egne tanker. Et smukt parkmiljø kan give ro, inspiration og overskud til hverdagen. Gå på opdagelse i Vestegnens parker, haver og legepladser. 

 

 

 

ARKEN

Spændende forstadsarkitektur

Hvis der er noget sted i Danmark, der bugner af arkitektonisk overflod, så er det Vestegnen. Fra de velkendte århundrede gamle kirker til moderne og verdensberømt forstadsarkitektur fra 1950'erne op til nutiden - vi har det hele!

Kultur på ARKEN

Kulturen på Vestegnen

Kultur har mange ansigter. Det fine lever side om side med det folkelige, og på Vestegnen har vi begge dele samt alt, hvad der ligge der imellem.

 

Mor og søn på strand

Vestegnen for børn

Vestegnen er yderst børnevenlig. Her finder du børnevenlige sandstrande, smuk natur og masser af oplevelser for hele familien.

Tag cyklen og oplev Strandparkens dejlige havne

Oplev Strandparkens havne på cykel

Tag cyklen og oplev Strandparkens dejlige lystbådehavne fra Hundige i syd til Brøndby i nord - der er oplevelser i naturen og kulturen!

Vejleå Kirke i Ishøj Strand

Kirker

Uanset hvilken tro du tilhører, er kirker altid spændende, og ofte imponerende og mystiske bygninger, som betager og inspirerer. Vestegnen har nogle særligt interessante eksemplarer.

Ishøj Turistbureau

Besøg Ishøj Turistbureau

Besøg Ishøj Turistbureau. Vi hjælper med et smil og kan guide dig til oplevelser på Vestegnen og i Danmark. Vi sælger Copenhagen Card og souvenirs.

 

Åbningstider:

mandag til fredag 

9.30 - 16.00

Lørdage fra 1. juli - 15. august

9.30 - 12.30