Vestegnen

Ferie på Vestegnen er for alle, børn og voksne. Tag på storbyferie med kunst og kultur eller nyd en aktiv ferie på cykel, i kajak eller med golf. Se her hvorfor din næste ferie skal gå til Vestegnen vest for København. Besøg ARKEN i Ishøj, Cirkusmuseet i Hvidovre, Middelalderbyen i Brøndby, Kroppedal Museum i Taastrup eller Hersted Høje i Albertslund.

ARKENs indgangsparti

ARKEN - Museum for Moderne Kunst

Oplev moderne kunst på ARKEN Museum i Køge Bugt Strandpark. ARKENs samling indeholder kunst fra 1990 til nutiden og museet har skiftende udstillinger med danske og internationale kunstnere.

 

Barn maler på ARKEN

ARKEN for børn

ARKEN er også for børn. I ARKENs værksted for børn er der frit slag, så børnene kan udfolde sig i farve og form. Materialer er gratis, og værkstedet er åbent, når ARKEN er åben.

 

Ka'nalu Strandcafé i Ishøj

Ka'nalu - besøg den nye strandcafé

Ka'nalu er navnet på den nye hyggelige strandcafé ved Ishøj Strand. Ka'nalu betyder på hawaiiansk noget i retning af at ride på en bølge og med Ka'nalu er et lille stykke Hawaii rykket til Ishøj. Caféen emmer af strandstemning og byder på lækerier i form af brunch, kager, hjemmelavet parisertoast, gourmet is, forfriskende kolde drikke og selvfølgelig den bedste kaffe. Med andre ord byder den lille nye café på ren nydelse.

Julehjerte

Jul på Vestegnen 2017

Julen er hjerternes fest og nu nærmer den søde juletid sig med et væld af hyggelige juleaktiviteter. Få overblik over julens tilbud her.

 

Avedøre Stationsby

Vestegnens arkitektoniske perler

Vestegnen har meget at byde på for den arkitekturinteresserede. Du finder både enestående arkitektoniske perler og særegne eksempler på planlagt by. Tag på opdagelse i Vestegnens arkitektur.

 

Campingplads_nær_Ishøj_strand_Vestegnen

Find overnatning på Vestegnen

Hvis du vil bo tæt på Ishøjs dejlige sandstrande, er der rig mulighed for det. Du kan nyde campinglivet på Camping Tangloppen eller søge ly for natten på et af Ishøjs mange Bed & Breakfast steder. Du kan også vælge at bo på hotel. 

Cyklister på Vestegnen

Cykel på Vestegnen

Vestegnen er det pefekte sted at lufte jernhesten. Tag cyklen, og oplev naturen på første parket. Der er over 200 km. stisystem på Vestegnen, som løber gennem de smukkeste naturområder og ind til København med alle storbyens fristelser!

En sti til Køge Bugt

Natur på Vestegnen

Oplev naturen på Vestegnen. Der er mange dejlige oplevelser i Vestgenens natur der ligger og venter. Du kan cykle af Naturstien fra Ishøj Strandpark til Hedeland, tage på tur på Vestvolden, besøge Vestskoven eller Naturcentret ved Hersted Høje.

 

Mor og søn på strand

Vestegnen for børn

Vestegnen er yderst børnevenlig. Her finder du børnevenlige sandstrande, smuk natur og masser af oplevelser for hele familien.

Shopping in Vestegnen

Shopping på Vestegnen

The shopping possibilities on Vestegnen are endless. An abundance of shopping malls are waiting with to welcome you with lots of inspirational stores and great offers!

Rundetårn

Omkring Vestegnen

Der er meget godt nær Vestegnen.

Vestegnen på Facebook

Ishøj Turistbureau

Besøg Ishøj Turistbureau

Besøg Ishøj Turistbureau. Vi hjælper med et smil og kan guide dig til oplevelser på Vestegnen og i Danmark. Vi sælger Copenhagen Card og souvenirs.

 

Åbningstider:

mandag til fredag 

9.30 - 16.00

Lørdage fra 1. juli - 15. august

9.30 - 12.30

Se kort over Ishøj

Køb det på Ishøj Turistbureau. 

Kløverstiskilt

Kløverstier i Ishøj

Velkommen til kløverstierne, som er til dig der vil ud i det fri og kombinere oplevelser og frisk luft med motion.