Camping ved vandet

Campingferie på Vestegnen

Vil du gerne på camping tæt på København er Vestegnen et godt valg. Ingen andre steder i Danmark kan du campere så tæt på strand, smuk natur og alligevel så nær på København som på Vestegnen!

Hotel

Hotel på Vestegnen

På Vestegnen har vi masser af hotelværelser. Om du er til luxus eller bare vil have et sted at sove spiller ingen rolle - vi har det hele. Og det er billigere end inde i København!

Danhostel Ishøj Strand

Vestegnens Vandrehjem

Bo billigt på vandrehjem. Vil du gerne bo tæt på København til en god pris er vandrehjemmene på Vestegnen en mulighed. Vandrehjem betyder frihed, plads og hygge - til billige priser.

Bed and Breakfast

Privat overnatning på Vestegnen

Privat overnatning giver en ekstra dimension på ferien. På Vestegnen kan du vælge mellem mange forskellige private udlejere og Bed & Breakfast værter.

Turister kigger på kort

Ishøj Turistinformation

Besøg vores selvbetjente turistinformation, hvor du kan finde materiale om Ishøj og Vestegnen, samt resten af Sjælland og selvfølgelig København.

 

Åbningstider:

mandag til fredag 

9.30 - 16.00

Lørdage fra 1. juli - 15. august

9.30 - 12.30

Stegt sild med rødbedesalat

Restauranter

Se de forskellige restauranter i lokalområdet

En sti til Køge Bugt

Natur på Vestegnen

Oplev naturen på Vestegnen. Der er mange dejlige oplevelser i Vestgenens natur der ligger og venter. Du kan cykle af Naturstien fra Ishøj Strandpark til Hedeland, tage på tur på Vestvolden, besøge Vestskoven eller Naturcentret ved Hersted Høje.