overnatning på Vestegnen

Om overnatning

Har du tjek på alt, hvad der er at vide om overnatning i Danmark? Tag et kig på vores A - Z side om overnatning i Danmark - så er du klædt på til en dejlig ferie!

Camping ved vandet

Campingferie på Vestegnen

Vil du gerne på camping tæt på København er Vestegnen et godt valg. Ingen andre steder i Danmark kan du campere så tæt på strand, smuk natur og alligevel så nær på København som på Vestegnen!

Hotel

Hotel på Vestegnen

På Vestegnen har vi masser af hotelværelser. Om du er til luxus eller bare vil have et sted at sove spiller ingen rolle - vi har det hele. Og det er billigere end inde i København!

Danhostel Ishøj Strand

Vestegnens Vandrehjem

Bo billigt på vandrehjem. Vil du gerne bo tæt på København til en god pris er vandrehjemmene på Vestegnen en mulighed. Vandrehjem betyder frihed, plads og hygge - til billige priser.

Bed and Breakfast

Privat overnatning på Vestegnen

Privat overnatning giver en ekstra dimension på ferien. På Vestegnen kan du vælge mellem mange forskellige private udlejere og Bed & Breakfast værter.

Ishøj Turistbureau

Ishøj Turistinformation

Besøg Ishøj Turistbureau. Vi hjælper med et smil og kan guide dig til oplevelser på Vestegnen og i Danmark. Vi sælger Copenhagen Card og souvenirs.

 

Åbningstider:

mandag til fredag 

9.30 - 16.00

Lørdage fra 1. juli - 15. august

9.30 - 12.30