ARKENs indgangsparti

ARKEN - Museum for Moderne Kunst

Oplev moderne kunst på ARKEN Museum i Køge Bugt Strandpark. ARKENs samling indeholder kunst fra 1990 til nutiden og museet har skiftende udstillinger med danske og internationale kunstnere.

 

Barn maler på ARKEN

ARKEN for børn

ARKEN er også for børn. I ARKENs værksted for børn er der frit slag, så børnene kan udfolde sig i farve og form. Materialer er gratis, og værkstedet er åbent, når ARKEN er åben.

 

Kroppedal Museum

Kroppedal Museum

På Kroppedal kan man se udstillinger om arkeologi, astronomi og nyerede tid. Gå fx på opdagelse blandt Ole Rømers mange spændende astronomiske instrumenter.

Kroppedal byder også på storslået natur i udkanten af Vestskoven.

 

Heerup billede closeup

Heerup Museum

Besøg Heerup Museum i Rødovre og oplev den flotteste samling af Henry Heerups værker. De farverige, fortællende værker, fyldt med humor, vil garanteret give din dag mere kulør!

 

Thorsbro Vandværk

Thorsbro Vandværk

På Vestegnen ligger det smukke Thorsbro Vandværk. Vandværket er en lille arkitektonisk perle fra 1908, som i dag er omdannet til museum med åbent for besøgende på udvalgte dage.

 

Børn leger ved interaktivt bord

Oplevelsescenter Vestvolden

På vestvolden i Rødovre i Ejbybunkerens labyrintiske gange kan hele familien rejse tilbage i tiden og gå på opdagelse i dansk forsvarshistorie.
Avedøre Stationsby

Vestegnens arkitektoniske perler

Vestegnen har meget at byde på for den arkitekturinteresserede. Du finder både enestående arkitektoniske perler og særegne eksempler på planlagt by. Tag på opdagelse i Vestegnens arkitektur.

 

Børn på strand

Vestegnen for børn

Vestegnen har masser at byde på i børnehøjde. Udover skøn natur og dejlige strande, er der mange seværdigheder, som Dinos Legeland, Cirkusmuseet eller Middelalderlandsbyen. 

Ishøj Turistinformation

Ishøj Turistinformation

På Ishøj Turistbureau hjælper vi gerne med praktiske spørgsmål og med ideer til udflugtsmål og aktiviteter. 

Ishøj Strand i efterårslys

Ishøj Strand

Besøger du ARKEN er det også oplagt at slå et smut omkring Ishøjs smukke strand. Her kan du få renset krop og sjæl med en smuk udsigt over Køge Bugt eller en dukkert i det friske vand.

Ringebæk Sø i Køgebugt Strandpark

Slå dig løs i Strandparken

Køge Bugt Strandpark - eller bare Strandparken - er syv km. smuk kystnatur med fiskevande, badestrande, ishuse, lystbådehavne og ikke mindst det internationalt anerkendte kunstmuseum, ARKEN - museum for moderne kunst.

Hedeland Veteranbane

Hedeland Veteranbane

Tag ud i det blå med Hedeland Veteranbane. Tag familien med på tur med det smalsporede veterantog gennem det eventyrlige hedelandskab.