- på Vestegnen er der rig mulighed for at kaste snøren ud

Lystfiskeri på Vestegnen

På Vestegnen er der mange muligheder for godt lystfiskeri. Du kan fiske fra kyst, i sø og i å, og de fleste steder kræver det kun almindeligt fisketegn. Det er ikke kun, når man får bid, at det er en oplevelse at fiske. Enhver lystfisker kender følelsen af at være i naturen og mærke den stille forventning bygge sig op, mens man nyder udsigten fra bredden. Der venter mange gode naturoplevelser for lystfiskere på Vestegnen - og da vore fiskevande er særdeles gode, venter der også mange store fangster!

Fisk på krogen
Vallensbæk Mose

Fisk i Vallensbæk Mose

Fisk efter gedde, brasen, aborre, ål, sude, skaller og karper i Vallensbæk Mose

Fluefisk

Fiskeregler på Vestegnen

Få styr på, hvor du må fiske frit med fisketegn og hvor du skal have dagskort eller være medlem. Så undgår du ubehagelige overraskelser på din hyggelige fisketur. Dagskort kan bl.a. købes hos Ishøj Turistbureau.

Fisk på krogen

Læs om regler for fisketegn på Borger.dk

Læs om reglerne for fisketegn på Borger.dk

Fisker i Strandparken

God fangst i Strandparken

I Køgebugt Strandparks indsøer er der fantastisk godt fiskeri efter brasen, skaller og rimter. Der er også rigtigt godt fiskeri efter aborre og gedde, og fiskeriet er frit.

 

 

Vand ved Vestvolden

Fiskeri ved Vestvolden

Fang gedder, skaller og suder. Husk at fiskekort til en af Sjællandske sports- og lystfiskerforeningers samarbejdsudvalg medlemsforeninger er påkrævet for at fiske ved Vestvolden.

Fiskeri i Hakkemosen

Du kan fange karper, gedder og aborre i Hakkemosen

Udløb af Store Vejleå

Fiskeri i St. Vejleå

Store Vejleå er et af de bedste lystfiskersteder på Vestegnen. Der er gedde, ørred og ål i åen, og der er endda fanget aborre på op til 1,5 kg! Husk dagskort - du køber det hos Ishøj Turistbureau.

 

Ishøj Turistbureaus grønne i

Køb fiskekort til St. Vejleå på Ishøj Turistbureau

Køb et fiskekort til Store Vejleå på Ishøj Turistbureau. Du finder os centralt beliggende på 2. sal i Ishøj Bycenter.