Hvad kan jeg lave med mine børn på Vestegnen

Vestegnen for børnefamilier

Vestegnen har masser at byde på – også i børnehøjde. Først og fremmest bugner Vestegnen med gode naturoplevelser og området byder på de dejligste børnevenlige sandstrande.

Kultur er der også rig mulighed for at udforske i børnehøjde. Tag fx til Cirkusmuseet, besøg det lokalhistoriske Kroppedal Museum eller tag på ARKEN og slip kreativiteten løs i børneværkstedet. 

Kæmpen Lille Tilde

Besøg de 6 glemte kæmper på Vestegnen

Gå på skulpturjagt i Vestegnens natur og find de 6 glemte kæmper

Barn maler på ARKEN

ARKEN for børn

ARKEN er også for børn. I ARKENs værksted for børn er der frit slag, så børnene kan udfolde sig i farve og form. Materialer er gratis, og værkstedet er åbent, når ARKEN er åben.

 

Livreddertårn ved Ishøj Strand

Børnevenlig strand

I Ishøj er det sikkert at tage til stranden. Den børnevenlige badestrand har livreddere i sommerhalvåret, så de badende gæster trygt kan nyde det varme vand.

Dinosaur i Dinos Legeland

Dinos Legeland i Ishøj

Besøg det indendørs legeland i Ishøj, som er et slaraffenland for børn og barnlige sjæle.

 

 

Cirkusmuseets billetsalg

Cirkusmuseet

Besøg Cirkusmuseet i Hvidovre. Her kan børnene selv prøve kræfter med livet som cirkusartist eller gå på opdagelse i museets mange cirkusrekvisitter.

Hedeland Veteranbane

Hedeland Veteranbane

Tag ud i det blå med Hedeland Veteranbane. Tag familien med på tur med det smalsporede veterantog gennem det eventyrlige hedelandskab.

 

Gammel vogn

Bredekærgård for børn

Bredekærgård er Ishøjs hyggelige aktive bondegård. Her kan børn hele sommerhalvåret se almindelige husdyr som høns, geder, får og kaniner og løbende byder Bredekærgård i samarbejde med bl.a. Lokalhistorisk Forening også på forskellige arrangementer og aktiviteter for både børn og voksne.

Børn leger ved interaktivt bord

Tag børnene med på Oplevelsescenter Vestvolden

På vestvolden i Rødovre i Ejbybunkerens labyrintiske gange kan hele familien rejse tilbage i tiden og gå på opdagelse i dansk forsvarshistorie.

Vallensbæk Naturlegeplads

Vallensbæk Naturlegeplads

Med den nye svævebane er der endnu en grund til at besøge den populære naturlegeplads i Vallensbæk

Kvinde gøgler i Middelalderlandsbyen

Middelalderlandsbyen

Middelalderlandsbyen i Brøndby tager dig med ud på en rejse i tiden til en gang, hvor livet måske nok var hårdt, men også mere simpelt. Børn som voksne vil elske den lille idylliske landsby, hvor man kan opleve livets gang i middelalderen.