Bredekærgård

Bredekærgård ligger i udkanten af Tranegilde landsby og byder på hyggelig bondegårdsidyl. Den firlængede gård har en hyggelig gårdsplads, hvor du kan nyde din medbragte madpakke. Det spektakulære fund af en fyrste, den såkaldte "Ishøj Fyrste" fra romersk jernalder, ligge også udstillet på Bredekærgård. Hvis du har appetit på flere oplevelser, kan du også gå en tur i Ishøj Dyrepark. Her kan du se marskfår, sorte og hvide wallisergeder og langhåret skotsk højlandskvæg.

- find inspiration til gode oplevelser i naturen

Natur

Naturen kalder.

Vallensbæk Mose

Vallensbæk Mose

Det naturskønne område, Vallensbæk Mose, er menneskeskabt natur på ca. 50 ha.

De to sammenhængende søer, Tueholm og Vallensbæk Sø udgør det meste af området, og det omkringliggende landskab byder på dejlige naturaktiviteter for børn og voksne. F.eks. har mosen et rigt fugleliv. Ornitologer og fugleinteresserede har rig mulighed for at se fiskehejrer, blishøns, troldænder, nattergale og lappedykkere.

Bålsted på Herstedhøje Naturcenter

Herstedhøje

Naturcenter Herstedhøje

Naturcenter Herstedhøje ligger i Vestskoven for foden af Herstedhøje bakke. Herstedhøje byder på meget varieret natur - bl.a. bakker, sletter, vandhuller  og ikke mindst den store Vestskov.

Kringelstien Vestskoven

Vestskoven

Find den store naturoplevelse i Vestskoven - lige udenfor København

Vestskoven er en stor, menneskeskabt skov, som byder på mange spændende aktiviteter og attraktioner. Skoven er også kendt for sit meget rige plante- og dyreliv.

To ting gør Vestskoven til noget særligt i Danmark: For det første har den et fantastisk rigt dyrelilv, og for det andet er den skabt af menneskehænder, og er dermed et af de mange urbane naturområder på Vestegnen.

Cykl en tur i Køge Bugt Strandpark

Cykling i Strandparken

Test-indhold

Herunder skal der stå noget godt tekst.