Bredekærgård

Bredekærgård ligger i udkanten af Tranegilde landsby og byder på hyggelig bondegårdsidyl. Den firlængede gård har en hyggelig gårdsplads, hvor du kan nyde din medbragte madpakke. Det spektakulære fund af en fyrste, den såkaldte "Ishøj Fyrste" fra romersk jernalder, ligge også udstillet på Bredekærgård. Hvis du har appetit på flere oplevelser, kan du også gå en tur i Ishøj Dyrepark. Her kan du se marskfår, sorte og hvide wallisergeder og langhåret skotsk højlandskvæg.

Ishøj Golf

Aktiviteter

Der er intet som en aktiv ferie, der kan lade dig op til hverdagens strabadser. Se her, hvad Vestegnen kan byde dig og din familie af aktiviteter og action prægede oplevelser.

Et sprudlende kulturliv

Vestegnens kulturliv byder på et overflødighedshorn af oplevelser for børn og voksne. Komik, klassisk musik, teater, rock/pop koncerter, film - you name it, we got it!

Det skal børn opleve på Vestegnen

Vestegnen er for børnefamilier!

Danhostel Ishøj Strand

Vandrerhjem på Vestegnen

Vestegnen har to dejlige vandrehjem for dem der vil bo billigt og bekvemt. Her er alle fornødenheder inden for rækkevigde og det er nemt at komme ud i områdets herligheder og natur.

Udstilling på Heerup museum

Heerup Museum

Heerup Museum har en unik samling af Henry Heerups kunst. Værkerne spænder over hele Heerups mere end 70 år lange kunstnerkarriere, så man kan følge hans udvikling som kunstner fra ung til hans død i 1993.

Heerup beskæftigede sig med maleri, grafik, litografi og skulptur, og samlingen viser alle materialer. Samlingen rummer mange værker, som Heerup selv havde indtil sin død. 

Bålsted på Herstedhøje Naturcenter

Herstedhøje

Naturcenter Herstedhøje

Naturcenter Herstedhøje ligger i Vestskoven for foden af Herstedhøje bakke. Herstedhøje byder på meget varieret natur - bl.a. bakker, sletter, vandhuller  og ikke mindst den store Vestskov.

Kringelstien Vestskoven

Vestskoven

Find den store naturoplevelse i Vestskoven - lige udenfor København

Vestskoven er en stor, menneskeskabt skov, som byder på mange spændende aktiviteter og attraktioner. Skoven er også kendt for sit meget rige plante- og dyreliv.

To ting gør Vestskoven til noget særligt i Danmark: For det første har den et fantastisk rigt dyrelilv, og for det andet er den skabt af menneskehænder, og er dermed et af de mange urbane naturområder på Vestegnen.

Kroppedal Alle

Kroppedal Museum

En kort gåtur fra Kroppedal Museum gennem den smukke skov ligger resterne af Ole Rømers landobservatorium. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at Kroppedal har en flot permanent udstilling om astronomi. I vinterhalvåret holder Kroppedal stjerneaftener, hvor gæster kan betages af stjernehimlen gennem kraftige teleskober. Kroppedal og jernalder

Kort trix på Cirkusmuseum

Cirkusmuseum

Cirkusmuseet har Nordeuropas største samling af sin art. Samlingen består af mere end 110.000 forskellige museumsgenstande.

Gå på opdagelse i de mange tusinde billeder og plakater, flotte kostumer og rekvisitter, personlige notesbøger, cirkusprogrammer samt avisudklip.

Cykl en tur i Køge Bugt Strandpark

Cykling i Strandparken

Test-indhold

Herunder skal der stå noget godt tekst.