Efterår på Vestegnen

Nu er efteråret kommet med skift i vejret, vind i sejlene og vand på vejene. Efteråret indbyder til hjemmelig hygge og fordybelse.

Det er måske tid til at læse en god bog, besøge det lokale bibliotek, teater eller biograf. Måske har du ogsåmod på at trodse vejret og tage i skoven og opleve de nye farver og dufte, eller på stranden og få vind i kinderne og sus i skjørterne. 

Stranden i efterårspragt

Ishøj Strand er smuk. Ifør dig gummistøvler og varmt tøj og gå en forfriskende tur langs stranden med vind i håret. Saml sten eller flyv med drage, mulighederne er mange.

Efteråret er også tid for kastanjedyr, kartoffeltryk og drageflyvning. Hvis du mangler inspiration til din efterårsferie finder du masser af aktiviteter og arrangementer her

Del denne side

Nyd efteråret på Vestegnen

Der er altid naturoplevelser at komme efter på vestegnen. Tag til Herstedhøje og nyd udsigten fra toppen af den høje bakke, eller besøg Naturcentret, som fortæller om områdets natur. Du kan også besøge Ishøj Dyrepark i Tranegilde og glæde dig over den fredede Vildtbanesten eller nyde synet af det langhårede skotske højlandskvæg, de søde wallisergeder, mufloner eller marskfår. 

Får med tyk vinterpels

 

Dreng i trapez

Vinterferie på Cirkusmuseet

Vinterferien på Cirkusmuseet byder både på magi og sjov med illusionist Kim Kenneth, foredrag med Katja Schumann, som vil fortælle om sit liv med cirkus, samt fastelavnsfejring og tøndeslagning. Se Cirkusmuseets program her.