- Vestegnen er oplagt som udgangspunkt for oplevelser

I nærheden af Vestegnen

 

 

Vestegnen har mange attraktioner at byde på og ligger også godt placeret i forhold til oplevelser på hele Sjælland!

Mod øst ligger storbyens pulserende liv med forlystelser, shopping, natteliv og kulturtilbud. Mod nord finder du Roskilde, Lejre og Nordsjælland, som alle byder på fantastiske historiske rammer og spændende oplevelser for både børn og voksne.

Drager du mod syd kan du gå tur i Køges hyggelige og charmerende handelsgader og endnu længer mod syd finder du vandland og dramatisk natur.

Stevns Klint, VisitDenmark

Stevns Klint

Gå på den 20 km lange trampesti langs Stevns Klint, et stykke UNESCO beskyttet verdensarv eller besøg Holtug Kridtbrud og går på jagt efter millioner år gamle fossiler.

Vikingeskib

Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Vil du tæt på de danske vikinger, kan du komme det på Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Her kan du både se resterne af nogle udgravede vikingeskibe og nyde de flotte rekonstruktioner af de imponerende skibe.

Hovedindgangen til Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst

Har du været en tur på ARKEN - museum for moderne kunst? Fik du ikke nok? Så hop ombord på S-toget mod København. Det tager kun 25 minutter at komme til Statens Museum for Kunst!

Dæmonen i Tivoli

Vilde Tivoli

Trænger du til lidt sjov og ballade, eller et vildt adrenalinkick?. Hvad så med at tage S-toget til Dæmonen i Tivoli?

Amalienborg Slotsplads

Amalienborg

Besøg Christian VIII's palads, der til dels er et museum over den royale Glücksburg familie. Eller hvad med Christian VII's palads, hvor Dronningen tager imod gæster og officielle repræsentanter? Uanset hvad, er det nemt fra Vestegnen: Tag S-toget til Nørreport, skift til Metroen og stå af ved Kongens Nytorv.

Flagalle på Christiania

Christiania

På Christianshavn ligger en af Danmarks største og mest kontrovesielle turist attraktioner. Kun 20 minutter fra Vestegnen tilbyder Christiania en helt unik oplevelse. Gå f.eks. tur langs voldgraven og oplev de skæve og smukke huse.

Strøget

Strøget

Besøg Strøget i København - en af verdens ældste og længste gågader med et hav af spændende butikker, caféer, gøglere og glade mennesker.

 

Fisketorvet

Fisketorvet

Fisketorvet - et stenkast fra Vestegnen

Glostrup Shoppingcenter

Tæt på Glostrup st. og Hovedvejen

Albertslund Centrum

Albertslund Centrum

Albertslund Centrum er et levende midtpunkt

Waves shoppingcenter

Waves shopping

Waves shoppingcenter i Hundige