- gå på opdagelse i julens arrangementer

Jul på Vestegnen

- gå på opdagelse i julens arrangementer

Jul på Vestegnen 2017

Kom i den rette julestemning med hyggelige julearrangementer på Vestegnen. Julen byder ikke kun på brunkager og flæskesteg. Kom i stemning med juleforestillinger på Ishøj Teater, besøg Bredekærgård julestue, tag til julesjov på Cirkusmuseet eller find lige det arrangement der får dig i den rette julestemning.

Julestue på Bredekærgård

Julestue på Bredekærgård

Tag familien med på Bredekærgård i weekenden den 2. og 3. december. Her åbner Bredekærgård atter dørene i de gamle stalde. Gården vil  summe af julestemning og  spændende boder.

 

Julemysteriet på Cirkusmuseet

Julemysteriet på Cirkusmuseet

Cirkusmuseet byder velkommen til Mysteriet om Gavemaskinen. Julemanden har slået hovedet og glemt koden til gavemaskinen. Måske børnene kan hjælpe ham på vej?

Julemandens skæg en juleforestilling på Ishøj Teater

Julemandens skæg på Ishøj Teater

Juleforestilling "Julemandens skæg" er en fortælling om, at finde sig selv. Julemanden får sit skæg i gavemaskinen og uden sit skæg bliver han barnlig og hidsig. Mon nisserne får julen på rette kurs igen?

Højt fra træets hip hop top på Ishøj Kultur Café

Højt fra træets hip hop top i Ishøj Kultur Café

D. 2. december er der dømt julehygge i Ishøj Kultur Café når forestillingen "Højt fra træets hip hop top" bliver spillet af to omgange, nemlig kl. 11 og kl. 13. 

Julemarked i Avedørelejren

Julemarked i Avedørelejren

Søndag d. 10 dec. er der Julemarked i Avedørelejren.  Markedet byder på stader med vin, øl, honning, julepynt, smykker og meget mere.


 Julekoncert på Ishøj Kulturskole d. 13. december

Julekoncert på Ishøj Kulturskole d. 13. december

Lucia og julekoncert på Ishøj Kulturskole d. 13. december. Kom og se det smukke luciaoptog og Kulturskolens julekoncert fra kl. 19-20.

Luciaoptog på Ishøj Bibliotek

Luciaoptog på Ishøj Bibliotek

Kom og se Kulturskolens elever gå luciaoptog på Ishøj Bibliotek kl. 17.

Botoft Banko

Julebanko med Botoft

D 9. december skyder Forbrændingen julen ind med et humoristisk julebanko. Aftenens bankovært er Rasmus Botoft, kendt fra "Rytteriet" og jazzsangerinden Alice Carreri vil stå for den musikalske underholdning.

 

 

 

Julekoncert på Forbrændingen i Albertslund

Julekoncert med Stine Michel

 Stine Michel rører helt nye ingredienser i gryden, når EventyrOrkestret gæster Forbrændingen d. 10. december. En koncert med magiske remser bygget op af rytmer og finurlige linier.