Kogekonerne

Kogekonerne leverer uforglemmelige gastronomiske oplevelser - store som små

Kogekonerne er navnet på en lokal gastronomisk virksomhed. Under det navn har de fire mandlige ejere i de senere år lavet mad for og sammen med flere tusinde mennesker – til alt fra store bryllupsfester og konfirmationer over intime middage og private dinners til forskellige gastronomiske teambuilding-arrangementer for private virksomheder som Arla, Maersk, BDO, Ecco, Nordea og Bech Bruun m.fl.

Konceptet er enkel og raffineret mad, der taler til alle sanser. Deres mision er, at maden skal smage af noget og pirre nysgerrigheden uden at være fortænkt. Inspirationen finder de fra det klassiske dansk-franske køkken kombineret med forskellige smagsoplevelser fra middelhavet og det nordiske terroir.

Kogekonerne - mænd med passion for mad

Kogekonerne blev grundlagt i foråret 2009 og er startet af de fire mænd Ulrik Bjørn Nielsen, Jakob Grane, Jimmy Strandberg og Bjarne Hansen. Alle fire mænd har smag for den finere gastronomi og idégrundlaget for Kogekonerne var, at de fire mænd gerne ville øse ud af deres passion for mad og vin ved at lave god mad til og sammen med andre.

Parallelt med Kogekonerne driver Kogekonerne også Gastrogaragen, hvor de laver pop-up restauranter og skræddersyede gastro-teambuilding events, masterchef-konkurrencer, kokkeskoler mv.

 

Skal du planlægge et selskab eller arrangement kan du anmode om en booking direkte via linket til højre.

Du kan også finde mere inspiration ved at kigge på www.kogekonerne.dk eller www.gastrogaragen.dk.

 

 

Del denne side

Book et arrangement hos Kogekonerne

Du kan booke Kogekonerne til at lave mad ved din kommende fest eller du kan holde et arrangement hos Kogekonerne i Gastrogaragen. Book et arrangement hos Kogekonerne

Ravioli ala Kogekonerne