- gå på indkøb i Vestegnens mange butikker

Shopping på Vestegnen

Med mere end 500 specialbutikker er Vestegnen et sandt shopping Mekka! Du finder alt fra mærketøj over boligindretning og design til delikatesser og alt godt til ganen.

Man kan tage S-toget til det meste på Vestegnen, men det er heller aldrig svært at finde en parkeringsplads til bilen, blandt de tusindvis af parkeringspladser, der ligger ved shoppingcentrene. Når du bliver træt, kan du tage et velfortjent hvil på en af Vestegnens mange spændende restauranter.

Rødovre Centrum
S-toget til Ishøj Bycenter

Ishøj Bycenter

Ishøj Bycenter byder på 50 Specialbutikker og et stort Bilka varehus. I forlængelse med centret ligger Ishøj Station, så man kan tage S-toget lige til butikkerne!

City2 hovedindgang

City2

City2 i Høje-Taastrup har over 100 specialbutikker fordelt på tre etager. Med mere end 3.000 parkeringspladser er der også altid en plads til dig!

Waves shoppingcenter

Waves shopping

Waves Shoppingcenter i Hundige er et nyt og moderniseret shoppingcenter. De 68.000 m2 gør Waves til et af Danmarks største shoppingcentre, og med 110 specialforretninger er du sikker på at finde det, du mangler! 

Albertslund Centrum

Albertslund Centrum

Albertslund Centrum er et levende midtpunkt, med gode tilbud - friske fødevarer, fladskærme, ure & tasker, den seneste tøjmode – Du finder det meste i Albertslund Centrums 69 butikker.

Fisketorvet

Fisketorvet

Fisketorvet - et stenkast fra Vestegnen

Rødovre Centrum

Rødovre Centrum

Tag til Rødovre Centrum1 Her finder du specialforretninger, delikatesser og kræs for kendere.

Glostrup Shoppingcenter

Glostrup Shoppingcenter

Glostrup Shoppingcenter ligger mellem Hovedvejen (Roskildevej) og Glostrup St.Centret blev totalrenoveret i 2010 og har masser af specialbutikker

Ishøj Turistinformation

Ishøj Turistinformation

På Ishøj Turistbureau hjælper vi gerne med praktiske spørgsmål og med ideer til udflugtsmål og aktiviteter.