Vestegnen

Ferie på Vestegnen er for alle, børn og voksne. Tag på storbyferie med kunst og kultur eller nyd en aktiv ferie på cykel, i kajak eller med golf. Se her hvorfor din næste ferie skal gå til Vestegnen vest for København. Besøg ARKEN i Ishøj, Cirkusmuseet i Hvidovre, Middelalderbyen i Brøndby, Kroppedal Museum i Taastrup eller Hersted Høje i Albertslund.

ARKENs indgangsparti

ARKEN - Museum for Moderne Kunst

Oplev moderne kunst på ARKEN Museum i Køge Bugt Strandpark. ARKENs samling indeholder kunst fra 1990 til nutiden og museet har skiftende udstillinger med danske og internationale kunstnere.

 

Barn maler på ARKEN

ARKEN for børn

ARKEN er også for børn. I ARKENs værksted for børn er der frit slag, så børnene kan udfolde sig i farve og form. Materialer er gratis, og værkstedet er åbent, når ARKEN er åben.

 

Campingplads_nær_Ishøj_strand_Vestegnen

Find overnatning på Vestegnen

Hvis du vil bo tæt på Ishøjs dejlige sandstrande, er der rig mulighed for det. Du kan nyde campinglivet på Camping Tangloppen eller søge ly for natten på et af Ishøjs mange Bed & Breakfast steder. Du kan også vælge at bo på hotel. 

På cykel på Vestegnen

Cykel på Vestegnen

Vestegnen er det pefekte sted at lufte jernhesten. Tag cyklen, og oplev naturen på første parket. Der er over 200 km. stisystem på Vestegnen, som løber gennem de smukkeste naturområder og ind til København med alle storbyens fristelser!

Ka'nalu Strandcafé i Ishøj

Ka'nalu - besøg den nye strandcafé

Ka'nalu er navnet på den nye hyggelige strandcafé ved Ishøj Strand. Ka'nalu betyder på hawaiiansk noget i retning af at ride på en bølge og med Ka'nalu er et lille stykke Hawaii rykket til Ishøj. Caféen emmer af strandstemning og byder på lækerier i form af brunch, kager, hjemmelavet parisertoast, gourmet is, forfriskende kolde drikke og selvfølgelig den bedste kaffe. Med andre ord byder den lille nye café på ren nydelse.

Vestegnens Kulturuge Logo

Vestegnens Kulturuge 2018

Glæd dig til Vestegnens Kulturuge og lad dig inspirere af allerede annoncerede begivenheder her

Ishøj Strand

Tag på stranden

Vestegnen har nogen af Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrande. I sommersæsonen er der livredere der passer på de badende gæster, og når det bliver for varmt, er der aldrig langt til nærmeste ishus. 

 

Kæmpen Lille Tilde

Besøg de 6 glemte kæmper på Vestegnen

Gå på skulpturjagt i Vestegnens natur og find de 6 glemte kæmper, bygget i genbrugstræ af kunstneren Thomas Dambo.

En sti til Køge Bugt

Natur på Vestegnen

Oplev naturen på Vestegnen. Der er mange dejlige oplevelser i Vestgenens natur der ligger og venter. Du kan cykle af Naturstien fra Ishøj Strandpark til Hedeland, tage på tur på Vestvolden, besøge Vestskoven eller Naturcentret ved Hersted Høje.

 

Mor og søn på strand

Vestegnen for børn

Vestegnen er yderst børnevenlig. Her finder du børnevenlige sandstrande, smuk natur og masser af oplevelser for hele familien.

Vejleå Kirke

Vejleå Kirke

Besøg den smukke og majestætiske Vejleå Kirke. Kirken står med sit hvide murværk og enkle udtryk prægtigt mod den blå himmel. Bevæger du dig indenfor i kirkerummet mødes du af et lysspil af farver fra de store vinduespartier udført i glasmosaikker af kunstneren Peter Brandes.

Vejleå Kirke, Peter Brandes mosaik

Kom til fremvisning i Vejleå Kirke - book her

Få en guidet fremvisning i Vejleå Kirke og bliv klogere på kirkens tilblivelse, det kirkelige virke eller den smukke udsmykning af Peter Brandes.

Vestegnen på Facebook

Turister kigger på kort

Ishøj Turistinformation

Besøg vores selvbetjente turistinformation, hvor du kan finde materiale om Ishøj og Vestegnen, samt resten af Sjælland og selvfølgelig København.

 

Åbningstider:

mandag til fredag 

9.30 - 16.00

Lørdage fra 1. juli - 15. august

9.30 - 12.30

Kløverstiskilt

Kløverstier i Ishøj

Velkommen til kløverstierne, som er til dig der vil ud i det fri og kombinere oplevelser og frisk luft med motion.

 

Det sker på Vestegnen

Vestegnen - Derfor

Vestegnen er et levende, spraglet og sprudlende sted at opleve. Med tæt på hundrede forskellige nationaliteter, et rigt kulturliv, uovertrufne shoppingmuligheder og meget, meget mere er Vestegnen bestemt ét af Danmarks mest spændende og begivenhedsrige destinationer!

Wittrup Restaurant

Restauranter på Vestegnen

Den multikulturelle Vestegen kan også byde på mad fra hele verden. Se her, hvilke kulinariske oplevelser, vi kan byde på.

Shopping in Vestegnen

Vestegnsshopping

The shopping possibilities on Vestegnen are endless. An abundance of shopping malls are waiting with to welcome you with lots of inspirational stores and great offers!