Vestegnen

Ferie på Vestegnen er for alle, børn og voksne. Tag på storbyferie med kunst og kultur eller nyd en aktiv ferie på cykel, i kajak eller med golf. Se her hvorfor din næste ferie skal gå til Vestegnen vest for København. Besøg ARKEN i Ishøj, Cirkusmuseet i Hvidovre, Middelalderbyen i Brøndby, Kroppedal Museum i Taastrup eller Hersted Høje i Albertslund.

ARKENs indgangsparti

ARKEN - Museum for Moderne Kunst

Oplev moderne kunst på ARKEN Museum i Køge Bugt Strandpark. ARKENs samling indeholder kunst fra 1990 til nutiden og museet har skiftende udstillinger med danske og internationale kunstnere.

 

Alphonse Mucha på ARKEN

Alphonse Mucha på ARKEN

Fra 3. februar - 3. juni udstiller ARKEN værker af den tjekkiskfødte art nouveau-kunstner Alphonse Mucha (1860-1939), som opnåede stor berømmelse i Paris i tiden omkring forrige århundredeskifte. 

Vinterferie på Vestegnen 2018

Vinterferie på Vestegnen 2018

Vinterferien står for døren! På Vestegnen kan du finde mange sjove oplevelser både for børn og voksne. Lad dig inspirere til en dejlig vinterferie på Vestegnen.

Kæmpen Lille Tilde

Besøg de 6 glemte kæmper på Vestegnen

Gå på skulpturjagt i Vestegnens natur og find de 6 glemte kæmper, bygget i genbrugstræ af kunstneren Thomas Dambo.

Avedøre Stationsby

Vestegnens arkitektoniske perler

Vestegnen har meget at byde på for den arkitekturinteresserede. Du finder både enestående arkitektoniske perler og særegne eksempler på planlagt by. Tag på opdagelse i Vestegnens arkitektur.

 

Campingplads_nær_Ishøj_strand_Vestegnen

Find overnatning på Vestegnen

Hvis du vil bo tæt på Ishøjs dejlige sandstrande, er der rig mulighed for det. Du kan nyde campinglivet på Camping Tangloppen eller søge ly for natten på et af Ishøjs mange Bed & Breakfast steder. Du kan også vælge at bo på hotel. 

Cyklister på Vestegnen

Cykel på Vestegnen

Vestegnen er det pefekte sted at lufte jernhesten. Tag cyklen, og oplev naturen på første parket. Der er over 200 km. stisystem på Vestegnen, som løber gennem de smukkeste naturområder og ind til København med alle storbyens fristelser!

En sti til Køge Bugt

Natur på Vestegnen

Oplev naturen på Vestegnen. Der er mange dejlige oplevelser i Vestgenens natur der ligger og venter. Du kan cykle af Naturstien fra Ishøj Strandpark til Hedeland, tage på tur på Vestvolden, besøge Vestskoven eller Naturcentret ved Hersted Høje.

 

Mor og søn på strand

Vestegnen for børn

Vestegnen er yderst børnevenlig. Her finder du børnevenlige sandstrande, smuk natur og masser af oplevelser for hele familien.

Shopping in Vestegnen

Shopping på Vestegnen

The shopping possibilities on Vestegnen are endless. An abundance of shopping malls are waiting with to welcome you with lots of inspirational stores and great offers!

Rundetårn

Omkring Vestegnen

Der er meget godt nær Vestegnen.

Vestegnen på Facebook

Ishøj Turistbureau

Besøg Ishøj Turistbureau

Besøg Ishøj Turistbureau. Vi hjælper med et smil og kan guide dig til oplevelser på Vestegnen og i Danmark. Vi sælger Copenhagen Card og souvenirs.

 

Åbningstider:

mandag til fredag 

9.30 - 16.00

Lørdage fra 1. juli - 15. august

9.30 - 12.30

Se kort over Ishøj

Køb det på Ishøj Turistbureau. 

Kløverstiskilt

Kløverstier i Ishøj

Velkommen til kløverstierne, som er til dig der vil ud i det fri og kombinere oplevelser og frisk luft med motion.

 

Det sker på Vestegnen

Vestegnen - Derfor

Vestegnen er et levende, spraglet og sprudlende sted at opleve. Med tæt på hundrede forskellige nationaliteter, et rigt kulturliv, uovertrufne shoppingmuligheder og meget, meget mere er Vestegnen bestemt ét af Danmarks mest spændende og begivenhedsrige destinationer!

Wittrup Restaurant

Restauranter på Vestegnen

Den multikulturelle Vestegen kan også byde på mad fra hele verden. Se her, hvilke kulinariske oplevelser, vi kan byde på.