Vinterferie på Vestegnen 2018
Vinterferie i Ishøj på Vestegnen 2018

Vinterferie på Vestegnen 2018

Holder du vinterferie på Vestegnen er der masser af muligheder for oplevelser både for børn og voksne. I vinterferien kan du blandt andet besøge Ishøj Bibliotek, hvor der er vinterferiehygge med kreaværksted på programmet.

Vinterferiehygge på Ishøj Bibliotek

Vinterferiehygge på Ishøj Bibliotek

Ishøj Bibliotek holder kreativt værksted tirsdag og torsdag i vinterferien. Du kan fx lave smykker, nøgleringe, bogmærker eller papirfly alt efter hvad dagens program tilbyder.

Den grimme ælling på Ishøj Teater

Den grimme ælling på Ishøj Teater

Ishøj Teater åbner d. 17. februar kl. 9.30 og 11.30 dørene for forestillingen om "Den grimme ælling", den elskede klasiker, hvor den grimme ælling forvandler sig til den smukkeste svane. 

Søs Fenger

Søs Fenger i Ishøj Kultur Café

D. 16. februar gæster Søs Fenger Ishøj Kultur Café med sit fantastiske liveband. 

Ishøj Svømmehal

Valentinesgus i Ishøj Svømmehal

Onsdag d. 14. februar kan du nyde en aften i saunagus i Ishøj Svømmehal. Med æteriske dufte og sænket belysning vil svømmehalen blive forvandlet, så den helt rigtige stemning er sat til en behagelig oplevelse i bassinet.

Ole Heerup, Udsnit af billede

Ole Heerup på Heerup Museum - Farvens melodi

Heerup Museum udstiller fra 9. februar til 21. maj kunstværker af billedkunstner og musikker Ole Heerup, søn af Henry Heerup. 

Farver og papir, Heerup Museum

Papirmarmorering på Heerup Museum

Heerup Museum inviterer til mamorerings workshop i vinterferien. Kom og dekorer papir, lav en minibog eller et abstrakt kunstværk. Først til mølle - ingen tilmelding. Pris 35,-. 

Kæmpen Lille Tilde

Besøg de 6 glemte kæmper på Vestegnen

Gå på skulpturjagt i Vestegnens natur og find de 6 glemte kæmper

Dinos Legeland

Besøg Dinos Legeland

Der er netop åbnet et nyt Dinos Legeland i Ishøj, hvor børn kan boltre sig på rutsjebaner, lege med kæmpe klodser, tumle i puder, hoppe på hoppeborg, cykle på trehjulede og skyde med boldkanoner og alt sammen i selskab af kæmpedinosaurer.

ARKENs indgangsparti

ARKEN - Museum for Moderne Kunst

Oplev moderne kunst på ARKEN Museum i Køge Bugt Strandpark. ARKENs samling indeholder kunst fra 1990 til nutiden og museet har skiftende udstillinger med danske og internationale kunstnere.